Over Multipack

Sinds 1982 is MultiPack een Belgische groothandel, gespecialiseerd in verschillende soorten (hersluitbare) zaksluitingen, sluitingen, veiligheidsverzegelingen, kabelbinders, gripzakjes en allerlei varianten van PE zakken.

De oprichters, de heer Jean Rose en mevrouw Ida Dierckx, hebben met een doorgedreven passie een bloeiende zaak opgebouwd. …

Sinds 2013 zijn ook de activiteiten overgenomen van de firma Rose bvba en werd ons assortiment uitgebreid met zowel documenthouders, ritszakken, koerierszakken, vuilniszakken, draagtassen en allerhande zakken op maat in zowel in LDPE, MDPE als HDPE die tevens geschikt kunnen zijn voor levensmiddelen.

In 2016 was het tijd voor de heer Rose en mevrouw Dierckx om te genieten van een welverdiend pensioen. Greg Opdenakker nam de fakkel van hen over en had de taak om een frisse wind door MultiPack te blazen.

Vandaag is MultiPack klaar voor het ondernemen van de toekomst, met de beste marktconforme producten aan een correct prijsbeleid, een gloednieuwe website, een marketing afdeling, nieuwe huisstijl, geautomatiseerde administratie…