Verzegelingen

Bent u op zoek naar veiligheidsverzegelingen aan een betaalbare, Europese kwaliteit? Dan heeft u bij ons een ruime keuze.

Alle varianten worden zodanig ontworpen om elk misbruik van de zegel te kunnen waarnemen. Bij uitvoerige controles is bewezen dat onze zegels nog steeds betrouwbaar zijn bij extreme temperaturen en/of chemische omgevingen.

Onze specialisatie is het gepersonaliseerd markeren met nummering in combinatie met tekst, barcode, QR-code of uw logo. Elke markering wordt individueel nagekeken op onvolmaaktheden.

We passen verschillende druktechnieken toe in functie van het gebruik of de omgeving. Bijvoorbeeld in de petro-chemie, is het van belang een druktechniek te kiezen die bestand is tegen solventen en allerlei chemische substanties.

Individualisatie, betrouwbaarheid en traceerbaarheid zijn de pijlers waaruit onze klantenrelatie bestaat.

Ons aanbod aan verzegelingen, wereldwijd aanvaard door alle douanes, is enorm uitgebreid. Naast de gangbare aanrijgverzegelingen (Plastic Adjustable Seals), bandzegels (Fixed Length Seals), kabelverzegelingen (Cable Seals) en containerverzegelingen (Bolt Seals) bieden we ook Security Tapes, Security Labels en Security Bags aan.

Bovendien hebben al onze Security Seals een gepatenteerde vorm bovenop de unieke nummering en/of markering en wordt elke geproduceerde zegel bijgehouden in onze database zodat dubbel gebruik of sabotage uitgesloten is.

Onze High Security Seals (containerzegels) zijn tevens voorzien van het ISO17712:2013 en C-TPAT Certificaat.

Om u wegwijs te maken in de verschillende types en voor welke applicaties ze gebruikt worden, verwijzen we graag eerst naar ons overzicht van alle types en hun karakteristieken.

Hieronder kan u doorklikken naar een detailpagina om elke Security of High Security Seal afzonderlijk te bekijken.

Contacteer ons vrijblijvend voor advies.